Reis

TREIN

Meer info

VLIEGTUIG

Meer info

AUTO

Meer info

SAMEN RIJDEN (CARPOOLEN)

Meer info

Trein

Comfortabel, veilig en milieuvriendelijk naar de Weissensee? Neem de trein naar station Greifenburg/Weissensee. Treinreizen boek je via NS International of Treinreiswinkel. Als je arriveert op het station in Greifenburg biedt de gemeente Weissensee je een aansluitende bustransfer aan voor een aantrekkelijk tarief of in sommige gevallen zelfs gratis. Reserveren en meer informatie over deze transfer via onderstaande knop.

BustransferNS InternationalTreinreiswinkel

Vliegtuig

Vanuit Nederland rechtstreeks naar Salzburg of Ljubljana. Vanaf beide vliegvelden is het ca. 2 uur rijden naar de Weissensee. Vanaf Salzburg kun je een bustransfer boeken, georganiseerd door de gemeente Weissensee.

Vlucht boekenBustransfer Weissensee

Auto

De Weissensee is goed bereikbaar met de auto. De afstand vanaf Utrecht bedraagt circa 1100 kilometer.

Je moet wel rekening houden met winterse omstandigheden en mogelijke wintersportdrukte, vooral bij München en Salzburg. In Oostenrijk en Duitsland gelden specifieke regels voor rijden onder winterse omstandigheden. Op de site van de ANWB vind je daar alle informatie over.

Route en parkeren

Route en parkeren

Routeplanner

Klik op de kaart (Route), vul je huisadres in en vind de snelste route naar de Weissensee.

Parkeren

Als je op een toer- of wedstrijddag naar de Weissensee komt, houd er dan rekening mee dat je binnen de gemeente Weissensee betaald moet parkeren. Bij het binnenrijden van het dorp zijn grote parkeerterreinen, vanwaar je verder kunt met de gratis skibus. Parkeren op het evenemententerrein nabij de tenten van de organisatie is niet toegestaan. De politie houdt hier streng toezicht op.

Benzinepomp

Er is een onbemand benzinestation op de Weissensee met beperkte openingstijden (06:00 – 22:00 uur).

X