Lidmaatschap AEW

LIDMAATSCHAP AEW

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) wordt georganiseerd door Stichting Wintersporten. De leden zijn abonnees die door middel van betaling van hun bijdrage het recht hebben om zich in te schrijven voor de evenementen op de Weissensee.

Ook ontvangen zij drie keer per jaar Marathon Magazine en zorgen we samen met onze partners en sponsors voor andere voordelen voor onze leden.

Aanmelden

KOSTEN ABONNEMENT

Als abonnee betaal je € 30,00 per seizoen. Het seizoen eindigt op 30 april, ongeacht wanneer je je aanmeldt. Bij aanmelding kun je betalen met Ideal of creditcard.

Daarna wordt de bijdrage jaarlijks rond 1 mei automatisch geïncasseerd. Je ontvangt een vooraankondiging per mail. 

Jongeren t/m 16 jaar betalen geen bijdrage. Zij mogen starten, maar ontvangen Marathon Magazine niet.

Kosten deelnemen

OPZEGGEN

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Dat kan per e-mail of per post. De opzegtermijn is één maand. Dat betekent dat je vóór 1 april op moet zeggen, anders wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Opzeggen kan ook eenvoudig door op onderstaande knop te klikken. Zet in de e-mail je naam, geboortedatum en eventueel je lidnummer. De opzegging wordt dan door ons administratief verwerkt.

Opzeggen

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden en het deelnamereglement van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee zijn eenvoudig te downloaden van onze website via de button hieronder.

Tijdens de inschrijfprocedure word je gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden voor lidmaatschap en deelname aan een van onze evenementen.

Voorwaarden

PRIVACY POLICY

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is van toepassing voor heel Europa en dus ook voor onze organisatie. In onze privacy policy staat hoe wij met jouw gegevens omgaan. Dit is ook van toepassing op de diensten van onze leveranciers, zoals Ultimate Sports Service (inschrijvingen en tijdwaarneming) en de drukker van Marathon Magazine.

Privacy policy

WIJZIGING DOORGEVEN

Wil je een wijziging van je persoonsgegevens aan ons doorgeven? Dan kun je inloggen in ons ledenadministratiesysteem.

Je kunt in ons administratiesysteem zelf je adres, telefoonnummer, e-mailadres, betalingsinformatie en eventuele andere zaken wijzigen. Wil je je abonnement opzeggen? Bekijk dan de informatie hierboven.

Wijziging doorgeven
X