NutriSense official voedingssupplier. Bestel nu online met 20 % Weissensee korting!

NutriSense official voedingssupplier. Bestel nu online met 20 % Weissensee korting!

Wil jij optimaal genieten van de adembenemende natuur en de unieke ervaring op het ijs van de Weissensee? Dan mag sportvoeding niet ontbreken in jouw voorbereiding en tijdens de toertocht! Wat is de meerwaarde van sportvoeding? Hoe gebruik je sportvoeding? Hoe kan jij de man met de hamer voorbij schaatsen op de Weissensee? Hieronder vind je alle benodigde informatie en tips om voldaan de finish te bereiken! Meer informatie vind je ook via https://www.nutrisense.nl/official-supplier-alternatieve-elfstedentocht

Powerbar Isoactive sportdrank langs het parcours van de toertochten

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in 2024 wordt langs het parcours Powerbar Isoactive sportdrank in de smaak Lemon aangeboden. Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank neemt jouw lichaam eenvoudig op. Hiermee is het de ideale sportdrank vóór en tijdens de inspanning. Alleen water drinken is niet voldoende. Pak daarom bij de verzorgingspost langs het parcours een beker met Powerbar Isoactive. Laat jouw resultaat niet aan het toeval over!

Meer info? KLIK HIER

Wil jij als deelnemer aan de Weissensee al in een vroeg stadium voordelig trainen met de Powerbar producten? Of wil jij jezelf voorzien van voldoende energie tijdens de Alternatieve Elfstedentocht?

Op de website www.nutrisense.nl kan je t/m 11 februari 2024 met 20% korting jouw gewenste sportvoedingsproducten aanschaffen. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: Weissensee2024.

 

X