Inschrijvingen geopend vanaf 1 mei

Inschrijvingen geopend vanaf 1 mei

Ga jij de uitdaging aan in 2025?

Schrijf je in via onze website én start jouw voorbereiding voor het alternatief op de tocht der tochten en de reis ernaartoe. De organisatie zorgt voor de rest! Het programma zoals je van ons kent met recreatieve en competitieve schaatssport en natuurlijk volop amusement. Voor het volledige programma klik HIER.

Zoals je gewend bent loont het om voor 1 januari 2025 in te schrijven. Je profiteert dan van een korting op je deelname. Alles wat je moet weten over je inschrijving en je reis naar de Weissensee vind je op de website.

Vanaf 2025 dient iedereen die van het ijs gebruik maakt een toegangsbewijs te hebben! De gemeente Weissensee heeft besloten om geen uitzondering meer te maken voor deelnemers aan de Alternatieve Elstedentocht Weissensee. Verblijf je echter in de gemeente Weissensee en doet je verblijf mee aan de Weissensee Premium Card? Dan is de toegang bij je Weissensee Premium Card inbegrepen! Doet je verblijf niet mee met de Weissensee Premium Card of verblijf je buiten de gemeente Weissensee? Dan dien je een toegangsbewijs aan te schaffen in de organisatietent. De kosten bedragen € 6,00 per dag voor gasten die verblijven aan de Weissensee en € 8,00 per dag voor gasten die niet aan de Weissensee verblijven. Bij het ophalen van je startbewijs dien je de Weissensee Premium Card te laten controleren. De bijdrage wordt geïnd door de gemeente Weissensee in de tent van de organisatie.

Direct inschrijven? Klik op de oranje button boven aan de pagina…

 

X