De editie van 2021 gaat NIET door, AFGELAST!

Jouw uitdaging start over…

Waar wil je iets over weten?

Hieronder vind je de meestbekeken onderwerpen.

INSCHRIJVEN

Hier vind je alle informatie over inschrijven, deelnemen, deelnamekosten, lidmaatschap, reis en verblijf, je deelnamepakket en je voorbereiding voorafgaand aan het evenement.

Meer info

PROGRAMMA

In ons programma vind je een overzicht van alle activiteiten die bij ons evenement horen: informatiebijeenkomsten, toertochten en wedstrijden en natuurlijk feesten. 

Programma

WEISSENSEE IN BEELD

Hier vind je de foto’s van dit jaar,  voorgaande jaren en actuele beelden van de webcams rond het meer. Tijdens het evenement kun je de livebeelden bekijken van onze eigen webcams. 

Meer info

WEER, IJS EN PARCOURS

Tijdens het evenement werken we dagelijks het lokaal samengestelde weerbericht bij. Ook vind je hier de actuele temperatuur en de ijssituatie volgens ijsmeester Norbert Jank.

Meer info

VOLGEN EN UITSLAGEN

Je kunt deelnemers volgen en, na afloop van de tochten, de uitslagen bekijken. Ook vind je hier een overzicht van uitslagen van andere jaren, inclusief de officiële winnaars.

Meer info

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de veelgestelde vragen over de Alternatieve Elfstedentocht in drie categorieën. Heb jij een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten, we helpen je natuurlijk graag verder.

Meer info

Kijk mee!

Volg ons live en bekijk onze foto’s via onderstaande links.

Livestreams
Foto’s
Webcams

Nieuws

Toertochten 2021 afgelast!

De toertochten van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2021 gaan NIET door! Wij hebben dat besluit genomen, samen met het Bezirk Spittal en de gemeente Weissensee. Waar wij anderhalve maand geleden[…]

Read more

Witte rook vanaf de Weissensee

Afgelopen week heeft het bestuur van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee een bezoek gebracht aan de Weissensee om afspraken te maken over het evenement in 2021. Na het doorspreken van diverse[…]

Read more

Programma 2021 bekend, beïnvloed door de corona-crisis.

Weissensee 2021De voorbereiding voor de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2021 wordt beïnvloed door de corona-crisis die de wereld zo hard heeft getroffen en nog steeds treft. Het is niet te voorspellen[…]

Read more
Meer nieuws

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee in cijfers

toerschaatsers

wedstrijdschaatsers

dagen

Wintertriathlon Weissensee 
Your next winter challenge

Dit is de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

SCHAATSEN

PLEZIER

UITDAGING

NATUUR

X