Women On Ice 2017

Women on ice Weissensee!
De aankomende editie wordt een bijzondere. Rondom de eerste toertocht is een programma samengesteld speciaal voor vriendinnen! Wil jij naast de strijd aangaan met de elementen op het ijs, ook genieten van al het moois dat de Weissensee te bieden heeft? Dan nodigen wij jullie uit om op 24 januari 2017 naar Oostenrijk te komen!women-on-ice-weissensee

Het wordt een unieke reis waarbij jullie in ieder geval samen 100 km afleggen op het ijs van de Weissensee. Om 9.00u sta je met je vriendinnen aan de start en word je aangemoedigd om gezamenlijk de eindstreep te halen. Rondom deze tocht, organiseren wij allerlei ontspannende & inspirerende activiteiten om deze trip onvergetelijk te maken.

 

annamarieAnnamarie Thomas
Annamarie Thomas is als ambassadrice verbonden aan de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. De voormalig wereldkampioene zal zich de komende jaren actief inzetten om meer mensen te laten zien wat voor een onvergetelijke en mythische ervaring het schaatsen op de Weissensee is.

Met Annamarie erbij weet je zeker dat het met je schaats-skills goed zit. Je kan in Nederland met haar trainen en in Oostenrijk is ze erbij om samen de tocht te ervaren.

salt

 

Meetups met Salt!
Samen met Salt organiseren we rondom de 100km tocht een aantal inspirerende evenementen. We combineren de prachtige natuur met leuke meetups van Salt waarbij je bijvoorbeeld met lokaal voedsel aan de slag gaat, de natuur in trekt of een inspirerende spreker ontmoet. Benieuwd naar Salt? Bezoek dan zeker even getsalt.com.

 

Gaan jij en je vriendinnen mee naar Oostenrijk?
Meld je dan nu hier direct aan! Om optimaal van de tocht te genieten adviseren wij om zondagmiddag 22 januari te arriveren. Maandag 23 januari kun je alvast wennen aan het ijs, genieten van de verschillende side events en je natuurlijk voorbereiden op de mooie tocht! Dinsdag 24 januari staat natuurlijk in teken van de tocht. De avond genieten jullie van een ontspannen & feestelijke avond. Voor de liefhebber staan er woensdag nog wat leuke verrassingen te wachten..

Kosten voor de tocht bedragen €76,50. Vervoer en overnachting kunnen geregeld worden via lokale organisaties. Natuurlijk hebben we hiervoor leuke tips! 

Samen oefenen!
Zondag 18 december genoten vele deelneemsters van een prachtige schaatsdag bij Flevonice. Het was een dag vol met voorpret voordat in januari de Weissensee betreden wordt. Vrouwen uit het hele land waren naar Biddinghuizen gekomen om samen te trainen, plezier te maken en te genieten van het natuurijs. Het (foto)verslag van de dag tref je hier.

women-on-ice

 

Reacties Gesloten