Weissensee-café met Bingo!

Weissensee-café met Bingo!

Helaas geen Alternatieve Elfstedentocht Weissensee in 2021, geen Blarenbal, geen Bingo met Jannes……We zitten echter niet bij de pakken neer! Doe mee met de online Bingo op vrijdag 29 januari 2021, vele mooie prijzen te winnen!

Gewijzigde aanvangstijd 19:00 uur!

In verband met de avondklok begint de bingo om 19:00 uur. Rond 20:30 uur is de bingo afgelopen.

Hoe doe je mee?

  1. Download je eigen unieke bingokaarten via www.weissenseebingo.nl. Je vult je naam, mailadres en telefoonnummer in en ontvangt in je mail je eigen unieke bingokaarten. Met deze kaart kun je online meespelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaart te printen en de nummers met een potlood aan te kruisen. Je kunt per mailadres en telefoonnummer slechts één keer je kaarten downloaden. Komt de mail niet bij je binnen, kijk dan ook even in je spambox.
  2. Kijk op vrijdag 29 januari 2021 om 19:00 uur naar het Weissensee Café met Jannes, via www.weissenseebingo.nl. Tijdens de uitzending worden twee bingorondes gespeeld. Jannes zal nog een keer uitleggen hoe het precies in z’n werk gaat.
  3. Speel je online mee, dan kun je heel eenvoudig op het juiste nummer klikken. Dat wordt dan doorgestreept voor je.

Ik heb bingo? Wat moet ik doen?

  1. Als je online meespeelt zie je bovenaan de kaart de knop “BINGO”. Druk hierop en je komt automatisch terecht op Whatsapp. Je kunt je ‘BINGO’ zo direct melden, volg gewoon de aanwijzingen op je scherm.
  2. Als je met pen en papier meespeelt dan stuur je ‘BINGO’ gevolgd door je unieke code (bovenaan de bingokaart) naar het Whatsapp nummer dat op de print wordt vermeld. Dit wordt ook nog uitgelegd op je print. Je print de kaart via de knop “PRINT” rechtsboven de bingokaart.

De kaarten meegestuurd met het Magazine zijn niet meer geldig

De kaarten die zijn meegestuurd met het Marathon Magazine kunnen niet worden gebruikt voor de Bingo en zijn ongeldig. Ze waren slechts een voorbeeld en beperkt in omloop gebracht.

 

X