Sportvoeding: QWIN!

Train je voeding en presteer maximaal op de Weissensee! Ga naar de webwinkel van QWIN.

Waarschijnlijk zijn jouw trainingen in aanloop naar de toertochten op de Weissensee 2019 in volle gang. Om deze voorbereiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen bieden wij je graag extra informatie en ondersteuning op het gebied van de juiste energie. De basis leg je hierin door het gebruik van gezonde voeding, zodat je alle voedingsstoffen en vitaminen binnenkrijgt. Tijdens inspanning verbruik je echter extra energie en red je het vaak niet met deze basisvoeding. Als je fanatiek sport is het daarom aan te raden om deze energie aan te vullen met sportvoeding, zodat je maximale resultaten kunt behalen.

Energie
Om tijdens de wedstrijden over voldoende energie te beschikken is het raadzaam gebruik te maken van energy gels.

Vlak voor de start of in het begin jouw training kun je het best gebruik maken van een isotone gel. Deze bevat dezelfde concentratie stoffen als ons bloed, waardoor de aanwezige koolhydraten snel door het lichaam worden opgenomen en deze dus snel energie leveren. Hier kun je de isotone IsoPro Gel van QWIN voor gebruiken. Deze gel is op basis van maltodextrine, die zonder inname van extra water gebruikt kan worden. De gel is zeer mild van smaak en makkelijk verdraagbaar tijdens inspanning.

Extra steuntje in de rug
Ben je hiernaast op zoek naar een extra steuntje in de rug? Probeer dan eens de Pepti Gel. Dit is een primeur op het gebied van sportvoeding, omdat aan deze gel zowel peptides (speciale eiwitmix) als magnesium zijn toegevoegd. Zodanig wordt zowel de opbouw van lichaamseiwit ondersteund als de vermindering van vermoeidheid tegengegaan, en dit alles al tijdens inspanning!

Exclusief Weissensee-voordeel
Als je gebruik gaat maken van energy gels is het belangrijk dat je deze ook al tijdens je trainingen gebruikt, zodat je tijdens de wedstrijd niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Speciaal voor jou als Weissensee-deelnemers heeft QWIN daarom goed nieuws: je ontvangt nu namelijk 20% korting op alle QWIN Energy Gels! Ga hiervoor naar QWINBESTELLEN.NL en gebruik code WEISSENSEE20Ā bij het afrekenen, de korting wordt dan automatische toegepast.

*Geldig t/m 31 maart 2019.

Reacties Gesloten