Lidmaatschap AEW

Wie of wat zijn leden van de AEW?
De AEW is een stichting, die kent geen leden in de verenigingszin. Onze leden zijn donateurs/contribuanten, die door middel van betaling van hun contributie het recht hebben om zich in te schrijven voor de evenementen op de Weissense. Daarnaast ontvangen zij drie keer per jaar ons Marathon Magazine en zorgen we samen met onze partners en sponsors voor andere voordelen voor onze leden.

Wat kost het lidmaatschap van de AEW?
Het jaarlijkse lidmaatschap kost € 30,00 (2018-2019). Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Hoe word ik lid van de AEW?
U kunt zich via ons online inschrijfsysteem inschrijven als lid van de AEW.

Wat is de periode van het lidmaatschap?
Het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart en geldt voor onbepaalde tijd tot wederopzegging.

Hoe betaal ik mijn contributie?
Bij aanmelding betaalt u het eerste jaar contributie direct online per iDeal. De daaropvolgende jaren wordt de contributie automatisch van uw rekening afgeschreven. De jaarlijkse contributie wordt rond 1 april op basis van automatische machtiging geïncasseerd.

Hoe geef ik wijzigingen van mijn persoonsgegevens door aan de AEW?
Wijzigingen in uw adres, telefoonnummer, e-mailadres etc. kunt u zelf online doorgeven door in te loggen in ons ledenadministratiesysteem

Hoe zeg ik het lidmaatschap op?
Opzeggen van het lidmaatschap dient per e-mail of schriftelijk te gebeuren. De opzegtermijn is één maand, wat betekent dat u vóór 1 maart dient op te zeggen; anders wordt uw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd, maar ontvang nog altijd Marathon Magazine. Hoe kan dat?
Het lidmaatschapsjaar van de AEW loopt van 1 april tot en met 31 maart. Dit betekent dat u tot die datum het Marathon Magazine blijft ontvangen.

Algemene voorwaarden, deelnamereglement en privacy policy
De algemene voorwaarden en het deelnamereglement zijn eenvoudig te downloaden van onze website. Door inschrijving voor een van onze evenementen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het deelnamereglement. Tijdens de inschrijfprocedure wordt u gevraagd hiervoor akkoord te geven. Met ingang van 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Deze geldt voor heel Europa en dus ook voor onze organisatie. In onze Privacy Policy verklaren wij hoe wij met uw gegevens omgaan. Dit is ook van toepassing op onze leveranciers o.a. Ultimate Sport Service (inschrijvingen en tijdwaarneming) en de drukkerij van het Marathon Magazine.

algemene voorwaarden en deelname reglement AEW-2018-2019 versie 01052018

Privacy Policy Stichting Wintersporten 2018-2019 versie 01052018

Reacties Gesloten