Inschrijven – Inloggen

Inschrijving 2020 vanaf medio juni 2019

Om deel te nemen aan de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee dien je aangesloten te zijn bij Stichting Wintersporten. Je kunt je online aanmelden en/of inschrijven vanaf medio juni 2019. De jaarbijdrage bedraagt € 30,00. Het eerste jaar kun je voldoen, bij inschrijving, via Ideal of creditcard. De daaropvolgende jaren wordt de betaling via automatische incasso jaarlijks geïncasseerd tenzij je uiterlijk 1 maart hebt opgezegd. Opzeggen kan per mail via info@weissensee.nl . Iedere aangeslotene ontvangt drie maal per jaar het Marathon Magazine en heeft uiteraard, gegarandeerd, het recht op deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. Jongeren t/m 16 jaar dienen wel aangesloten te zijn, zij betalen echter geen bijdrage.

Deelnamekosten*

Wie inschrijft vóór 1 januari, krijgt een korting op het inschrijfgeld. Uiteraard is het ook nog mogelijk om vanaf 1 januari in te schrijven, of op de Weissensee zelf, zolang de voorraad strekt.

Bij inschrijving vóór 1 januari 2020 (prijs per toertocht)

  • Alternatieve Elfstedentoertocht (200 km), t/m 16 jaar € 37,50
  • Alternatieve Elfstedentoertocht (200 km), vanaf 17 jaar € 75,00
  • Weissensee Prestatietocht (100 km), t/m 16 jaar € 27,50
  • Weissensee Prestatietocht (100 km), vanaf 17 jaar € 55,00

Bij inschrijving vanaf 1 januari 2020 (prijs per toertocht)

  • Alternatieve Elfstedentoertocht (200 km), t/m 16 jaar € 45,00
  • Alternatieve Elfstedentoertocht (200 km), vanaf 17 jaar € 90,00
  • Weissensee Prestatietocht (100 km), t/m 16 jaar € 35,00
  • Weissensee Prestatietocht (100 km), vanaf 17 jaar € 70,00

Jongeren (t/m 16 jaar) dienen zich eerst in te schrijven en het volledige bedrag te betalen. Indien de jongere (of een van de ouders) een mail stuurt met een bewijsstuk van de leeftijd ontvangt u het kortingsbedrag per bank retour.

De inschrijving en ledenadministratie worden verzorgd door onze partner Ultimate Sport Service. Zij zijn al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de tijdwaarneming en online inschrijving. U ontvangt bevestigingsmails en de betalingsbevestiging rechtstreeks vanuit het systeem.

*Genoemde bedragen zijn onder voorbehoud en kunnen worden gewijzigd.

Inloggen

Inloggen? Klik hier!

Na inloggen kunt u zelf uw gegevens wijzigen. Het is belangrijk dat uw gegevens correct zijn voor de verzending van het Marathon Magazine en de automatische incasso van de contributie.

Algemene voorwaarden en deelnamereglement

De algemene voorwaarden en het deelnamereglement zijn eenvoudig te downloaden van onze website. Door inschrijving voor een van onze evenementen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het deelnamereglement. Tijdens de inschrijfprocedure wordt u gevraagd hiervoor akkoord te geven.

Download hier de Algemene Voorwaarden AEW

Download here the General Terms and Conditions AEW

Download hier die Algemeine Geschäfstbedingungen AEW

Reacties Gesloten