COVID-19

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2023 en Covid-19

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele stand van zaken op de Weissensee rondom COVID-19. De maatregelen en gedragsregels tref je steeds hier aan. Eventuele wijzingen worden duidelijk op deze pagina weergegeven. Actuele info (in Duits of Engels) vanuit de provincie Karinthië (waar Weissensee onder valt) vind je via de rode button hieronder.

Covid info Karinthië
Situatie Oostenrijk

In Oostenrijk gelden momenteel geen beperkende maatregelen. Wij hebben goede hoop dat we komende winter weer een evenement kunnen en mogen organiseren op de Weissensee en verwachten in december definitief groen licht te krijgen van de verantwoordelijke autoriteiten (Bezirkhauptmanschaft Spittal) waar de Weissensee onder valt. Samen met de gemeente Weissensee houdt de organisatie de ontwikkelingen in het najaar nauwlettend in de gaten. Ontwikkelingen maken we kenbaar via onze social media kanalen en website. Tot die tijd verwijzen we je naar de actuele info via de rode knop boven aan deze pagina.

Maatregelen

Momenteel gelden er geen beperkende maatregelen in Oostenrijk.

Indien noodzakelijk en vereist nemen we de vereiste maatregelen om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard blijven de basis gedragsregels altijd van toepassing.

Inschrijven 2023

Samengevat geldt het volgende voor de inschrijving:
– per toertocht maximaal 1.500 deelnemers*;
– iedereen kan zich inschrijven vanaf 15 juni 2022
– vol = vol;

* het maximum aantal deelnemers kan wijzigen t.g.v. corona-maatregelen

Meer info

We hanteren specifieke inschrijfvoorwaarden die je kunt lezen via de knop hieronder.

Inschrijfvoorwaarden 2023

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd v.w.b. het annuleren. Bij annuleren voor 1 januari ontvang je 100 % van je inschrijfgeld retour (dit was 90 %). De actuele algemene voorwaarden kun je lezen via de knop hieronder.

Algemene voorwaarden

Maatregelen

Hieronder worden de specifieke maatregelen bekend gemaakt die wij treffen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De maatregelen die wij in januari 2023 moeten treffen zijn nu nog niet bekend en worden vastgesteld en/of opgelegd in nauw overleg met de regionale autoriteiten.

Maximum aantal deelnemers

Per toertocht zijn maximaal 1.500 deelnemers toegestaan. Dit aantal kan wijzigen door corona-maatregelen.

Ophalen startbescheiden

De startbescheiden (o.a. de transponder) kunnen de dag voorafgaand aan de toertocht worden opgehaald in de tent van de organsiatie.

Inleveren transponder

Na de finish lever je je transponder direct in bij een van onze medewerkers, duidelijk herkenbaar op het ijs of in de organisatie tent. Iedere transponder wordt gedesinfecteerd. Je krijgt direct een herinnering.

X