COVID-19

UPDATE

De actuele stand van zaken per 26 september 2020.

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele stand van zaken op de Weissensee rondom COVID-19. De maatregelen en gedragsregels tref je steeds hier aan. Eventuele wijzingen worden duidelijk op deze pagina weergegeven.

Inschrijven 2021

Samengevat geldt het volgende voor de inschrijving:
– per toertocht maximaal 800 deelnemers;
– leden kunnen inschrijven in vanaf 1 oktober;
– niet-leden kunnen vanaf 1 december inschrijven;
– vol = vol;

Meer info

We hanteren specifieke inschrijfvoorwaarden die je kunt lezen via de knop hieronder.

Inschrijfvoorwaarden 2021

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd v.w.b. het annuleren. Bij annuleren voor 1 december ontvang je 100 % van je inschrijfgeld retour (dit was 90 %). De actuele algemene voorwaarden kun je lezen via de knop hieronder.

Algemene voorwaarden

Maatregelen

Hieronder tref je de specifieke maatregelen aan die wij treffen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Alleen met deze maatregelen kunnen wij veilig een evenement organiseren. De organisatie en lokale autoriteiten kunnen handhavend optreden.

Maximum aantal deelnemers

Per toertocht zijn maximaal 800 deelnemers toegestaan.

Startgroepen

De deelnemers worden in 4 groepen van maximaal 200 personen ingedeeld, op basis van volgorde van inschrijving. De deelnemer ontvangt een ‘buffy’ in een specifieke kleur. Deze kleur komt overeen met het startvak en de verzorgingspost. Het dragen of bij je hebben van de buffy is verplicht tijdens de toertocht.

Mond/neus-bescherming

In een grote zone rondom start/finish, verzorgingsposten, organisatietent en toiletten is mond- en neusbescherming verplicht. De deelnemers ontvangen bij hun startpakket een buffy. Voor de start en na de finish is deze buffy geschikt als mond- en neusbescherming.

De verplichting tot het dragen van mond- en neusbescherming geldt ook voor toeschouwers.

Ophalen startbescheiden

De startbescheiden (o.a. de transponder) kunnen de dag voorafgaand aan de toertocht worden opgehaald in de tent van de organsiatie. Hier geldt een maximum aantal bezoekers, is het verplicht een mond- en neusbescherming te dragen en je handen te desinfecteren bij binnenkomst.

Inleveren transponder

Na de finish lever je je transponder direct in bij een van onze medewerkers, duidelijk herkenbaar op het ijs. Iedere transponder wordt gedesinfecteerd. Je krijgt direct een herinnering.

Toeschouwers zijn niet (of slechts beperkt) toegestaan

Bij de wedstrijden en toertochten zijn geen toeschouwers toegestaan in een aangewezen zone bij start/finish.

Verzorgingspost

Een aangepast assortiment voeding en drank wordt veilig (individueel verpakt) aangeboden in de verzorgingspost. Iedere startgroep (kleur) heeft een eigen verzorgingspost.

Toiletten

Toiletten bevinden zich in de nabijheid van het ijs (let op: niet op het ijs) en worden regelmatig gedesinfecteerd.

Parcours is verboden voor niet-deelnemers aan betreffende toertocht

Tijdens de toertocht zijn alleen deelnemers aan de toertocht toegestaan op het parcours. Overige bezoekers of deelnemers op een andere dag kunnen op een ander deel van de Weissensee terecht.

X