COVID-19

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2022 en Covid-19

De actuele stand van zaken per 2 juni 2021.

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele stand van zaken op de Weissensee rondom COVID-19. De maatregelen en gedragsregels tref je steeds hier aan. Eventuele wijzingen worden duidelijk op deze pagina weergegeven.

Inschrijven 2022

Samengevat geldt het volgende voor de inschrijving:
– per toertocht maximaal 1.500 deelnemers;
– iedereen kan zich inschrijven vanaf 15 juni 2021
– vol = vol;

Meer info

We hanteren specifieke inschrijfvoorwaarden die je kunt lezen via de knop hieronder.

Inschrijfvoorwaarden 2022

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd v.w.b. het annuleren. Bij annuleren voor 1 januari ontvang je 100 % van je inschrijfgeld retour (dit was 90 %). De actuele algemene voorwaarden kun je lezen via de knop hieronder.

Algemene voorwaarden
Maatregelen

Wij nemen tal van maatregelen om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard blijven de basis gedragsregels altijd van toepassing.

Oostenrijk hanteert het 3G principe, Gevaccineerd, Genezen of Getest. Dit betekent dat iedere deelnemer en bezoeker van het evenement hieraan moet voldoen. Wij dienen dat te controleren met de Corona check-app. Je moet dus een geldige QR-code hebben die door ons wordt gecontroleerd. Indien je niet bent gevaccineerd of genezen dien je een negatief testbewijs te laten zien. Dit mag een PCR test zijn van maximaal 72 uur oud of een antigeen test van maximaal 24 uur oud. Let op: een zelftest is niet geldig!

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij stuur dan een mail naar info@weissensee.nl 

Maatregelen

Hieronder worden de specifieke maatregelen bekend gemaakt die wij treffen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De maatregelen die wij in januari 2022 moeten treffen zijn nu nog niet bekend en worden vastgesteld en/of opgelegd in nauw overleg met de regionale autoriteiten.

Maximum aantal deelnemers

Per toertocht zijn maximaal 1.500 deelnemers toegestaan.

Ophalen startbescheiden

De startbescheiden (o.a. de transponder) kunnen de dag voorafgaand aan de toertocht worden opgehaald in de tent van de organsiatie. Hier geldt een maximum aantal bezoekers, is het verplicht een mond- en neusbescherming te dragen en je handen te desinfecteren bij binnenkomst.

Inleveren transponder

Na de finish lever je je transponder direct in bij een van onze medewerkers, duidelijk herkenbaar op het ijs of in de organisatie tent. Iedere transponder wordt gedesinfecteerd. Je krijgt direct een herinnering.

X