Innovatie met Sprint app op de Weissensee

Gepubliceerd op: 21/01/2019

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 70

De Alternatieve Elfstedentocht in 2019 op de Weissensee is van start gegaan. Ook dit jaar zijn er weer duizenden Nederlandse schaatsliefhebbers op het meer in Oostenrijk te vinden. En dit jaar kunnen deelnemers, dankzij Tonzon vloerisolatie, voor het eerst gebruikmaken van de natuurijsfunctie in de Sprint app.

 

Sprint app

Met de Sprint app hebben recreatieve schaatsers in Nederland een tool om nauwkeurig rondetijden, afstanden en snelheden te meten en hun prestaties te analyseren. De app, een initiatief van de KNSB in samenwerking met hoofdsponsors KPN en Daikin en digitaal sportmarketingbedrijf Sportunity, is op vrijwel alle kunstijsbanen in Nederland te gebruiken. De app voegt beleving toe aan het schaatsen. Je kunt je prestaties verbeteren door de ranglijsten en statistieken in de app bij te houden. Ook kun je checken hoe je presteert ten opzichte van andere schaatsers. Met digitale medailles, te verdienen met onder meer behaalde snelheden of afgelegde kilometers, daag je jezelf en anderen uit om nog beter en harder te schaatsen. En vanaf vandaag kunnen schaatsliefhebbers ook hun prestaties op natuurijs bijhouden met de Sprint app.

 

Natuurijs

Waar voor het registreren van rondetijden en snelheden op de schaatsbaan (slechts) een MYLAPS chip nodig is, kan men met de nieuwe natuurijsfunctie al van start wanneer de GPS op het mobiele device aanstaat. De natuurijsfunctie is volledig gratis te gebruiken.

 

De Weissensee op!

Doe jij dit jaar mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee? Gebruik dan de nieuwe natuurijsfunctie in de Sprint app!

 

Download nu de Sprint app voor je Apple of Android device!

Zo ga je van start:

  1. Open de Sprint app
  2. Swipe het beginscherm naar links
  3. klik op ‘Start schaatsrit’
  4. Je schaatstocht op natuurijs kan beginnen!

 

WIN een Tonzon warmtepakket

Ook nieuw in de Sprint app is de ‘Tonzon natuurijs ranglijst’. Schaatsers met de snelste tijd of de meeste afgelegde kilometers op natuurijs zullen hier te vinden zijn. Onder de schaatsers die de app in de periode van 22 januari t/m 5 februari 2019 gebruiken worden maar liefst 10 Tonzon warmtepakketten verdeeld! Dit pakket bevat heatpats, een warmtedeken en meer. Naast de 10 warmtepakketten die verloot worden, is er ook een hoofdprijs: een schaatsbon van €450,00.

 

Gauw het ijs op dus! Swipe in de Sprint app bij de ranglijsten helemaal naar links om de Tonzon natuurijs ranglijst te vinden.

 

Reacties Gesloten