Optredens Blarenballen beloven veel spektakel!

Gepubliceerd op: 22/11/2018

Categorie: Uncategorized, Voorpagina

Bekeken: 144

Het eerste blarenbal op dinsdag 22 januari 2019 belooft een memorabele avond te worden. Niemand minder dan Syb van der Ploeg treedt live op, op de bühne in de grote feesttent. De Friese zanger, bekend van “In nije dei”, doet overdag mee aan de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. Hij gaat dus voor twee topprestaties op één dag! Uiteraard wordt hij ondersteund door Rutger Vermast, al vele jaren een vertrouwd gezicht op de Weissensee. Wist je overigens dat ook Rutger al eerder na 200 km ook de zaal op z’n kop heeft gezet?

Vrijdag 25 januari, multitalent Ger Savelkoul. Ger heeft z’n sporen ruim verdiend en zorgt, opnieuw samen met Rutger, voor een spetterende interactieve feestavond! Hij begeleidt zichzelf op piano, speelt ieder nummer op verzoek.

Wegens succes herhaald, dinsdag 29 januari, “Komen Lopen”. Vorig jaar reeds een memorabel optreden, feest gegarandeerd!

 

 

Tenslotte, zoals de laatste jaren gebruikelijk, vrijdag 1 februari, een Oostenrijkse feestband. Net als twee jaar geleden opgeluisterd door een spetterend optreden van de Heegemer Dekdweilers, het 16 koppen tellende dweilorkest!

Tel daarbij op de twee bingo-avonden van Jannes en Herman met vele mooie, unieke en soms ludieke prijzen. Kortom een extra reden om af te reizen naar Oostenrijk!

Reacties Gesloten