Enquête

Gepubliceerd op: 05/10/2018

Categorie: Uncategorized

Bekeken: 157

Niets zo veranderlijk als communicatie (en het weer natuurlijk). Wij luisteren naar onze leden en deelnemers en willen graag inspelen op de (veranderende) behoefte aan communicatie met hen. Daarom werken we mee aan een onderzoek van twee enthousiaste studenten aan de opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zijn zij bezig met het laatste jaar van hun studie, waarin ze een onderzoek uitvoeren en met behulp van deze data een campagne ontwikkelen om de communicatie van onze organisatie te verbeteren.

Uiteraard hopen wij dat je wil meewerken aan de enquete, die volledig anoniem is. Het kost slechts 10 minuten van je kostbare tijd. De enquete is volledig online in te vullen door te klikken op deze link.

GA NAAR DE ENQUETE

Reacties Gesloten