Starttijd van Alternatieve Elfstedentoertocht 30-01-2018 vervroegd: 06.00 uur

Gepubliceerd op: 29/01/2018

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 307

De starttijd van de derde Alternatieve Elfstedentoertocht op dinsdag 30 januari is vervroegd naar 06.00 uur. We hebben hiervoor gekozen vanwege de verwachte temperatuur in de namiddag en de daarbij horende ijskwaliteit.

Deelnemers aan de 200 kilometer mogen vanaf 06.00 uur starten, deelnemers aan de 100 kilometerĀ mogen vanaf 08.00 uur starten. Voor elke deelnemer geldt dat de transponder geactiveerd wordt bij de eerste passage van de startlijn. Je kunt dus ook later starten, als je dat prettiger vindt. Houd er wel rekening mee dat de laatste ronde ook vervroegd wordt. Meer informatie daarover volgt vanmiddag bij de rijdersbijeenkomst om 16.00 uur (in de grote tent).

Start je morgen inderdaad vroeger? Denk dan vooral aan je veiligheid. Je schaatst langer in het donker en de kou. Zorg voor goede verlichting, een helm en een bril om je ogen te beschermen.

Verder mag je erop rekenen dat we als organisatie met net zo veel enthousiasme voor je klaarstaan!

Reacties Gesloten