Zondag 28 januari 2018: OOK

Gepubliceerd op: 26/01/2018

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 288

Aanstaande zondag wordt op de Weissensee weer het Open Oostenrijks Kampioenschap gereden. Deze wedstrijd van 42 kilometer is voor iedereen toegankelijk en kent het Oostenrijks klassement, Internationaal klassement en kinderklassement. Voor alle klassementen is er natuurlijk de verdeling dames en heren. De wedstrijd vindt plaats onder auspiciën van de Oostenrijkse Schaatsbond.

Meedoen? Schrijf je dan in bij de medewerkers van de organisatietent naast het ijs. Zondagochtend om 09.00 uur ben je welkom bij de rijdersbijeenkomst in de grote tent, de wedstrijd start vervolgens om 10.00 uur. Na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. Doe je niet zelf mee, maar ben je benieuwd hoe het de schaatsers vergaat? Dan kun je de rijders zondag samen met ons aan komen moedigen!

Vorig Bericht:
Volgend Bericht:

Reacties Gesloten