Premie blijft in de familie

Gepubliceerd op: 25/01/2018

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 249

Bart Hoolwerf won donderdag het criterium op de Weissensee. Hand in hand met teamgenoot Crispijn Ariëns passeerde hij de finishlijn. De overwinning bij de vrouwen ging naar Kelly Schouten.

Bij de criteriums stonden diverse premies op het spel. Bart Hoolwerf won niet alleen de wedstrijd, hij pakte ook één van de premies: beschikbaar gesteld door Hoolwerf Heiwerken. “Dan blijft het mooi in de familie”, grapt hij na afloop.

Kelly Schouten klopte in de sprint Jessica Merkens en Simone Warmerdam. Schouten deed vanaf het begin mee in de kopgroep, die het peloton ook een rondje dubbelde. Ook Schouten was vandaag één van de premiejagers. Een goed gevulde envelop om een rondje te kunnen geven voor het hele team.

Reacties Gesloten