De Alternatieve Elfstedentocht gaat dinsdag door!

Gepubliceerd op: 19/01/2018

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 281

Voorzitter Toine Doreleijers en ijsmeester Norbert Jank maken donderdag 19 januari officieel bekend dat de eerste Alternatieve Elfstedentocht Weissensee dinsdag a.s. zeker door gaat. Het was enige tijd onduidelijk maar met de huidige vorst, de vooruitzichten en het geweldige werk van het team van de ijsmeester slagen we er in een baan van 12,5 kilometer op het kleine meer te realiseren.

Op onze Facebook pagina zie je een gesprek met Toine en Norbert.

Intussen zijn de eerste vrijwilligers aangekomen op de Weissensee. De start/finish, het tentenkamp, de verzorgingsposten en de organisatietent worden vanaf vandaag opgebouwd. Hiervoor worden 85 Nederlandse vrijwilligers ingezet. Samen met het team van de ijsmeester, de gemeente Weissensee en de lokale VVV zorgen zij er voor dat het de komende 14 dagen een Nederlands feestje wordt op de Weissensee. Het belooft een mooie 30e editie te worden.

Reacties Gesloten