De Peptiplus Ploegenachtervolging

Gepubliceerd op: 30/01/2017

Categorie: Uncategorized, Voorpagina

Bekeken: 949

Ook dit jaar staat de ploegenachtervolging weer op het programma. Een spectaculair onderdeel waarbij zowel techniek, tactiek als een beetje geluk komt kijken. Onder prachtige omstandigheden โ€“ weinig wind, zon en een blauw lucht โ€“ klinkt het startschot.

De B-divisie heren starten als eerste, gevolgd door de topdivisie dames en heren. De vier snelste tijden treffen elkaar opnieuw in de A- en B- finale. Veel ploegen lijken goed op weg naar een mooie tijd, maar worden geconfronteerd met valpartijen. Uiteindelijk zijn het Stouwdam, Palet Schilderwerken en Okay Fashion & Jeans die het goud mee naar huis nemen.

Top 5 B-divisie:

 1. Stouwdam
 2. Stehmann
 3. nl
 4. Port of Amsterdam/Skits
 5. Bauerfeind

Top 5 dames:

 1. Palet Schilderwerken
 2. Team Sportvrouw.com / Monalyse
 3. Team Cenned 1
 4. Ziuz
 5. Mastermind

Top-5 heren:

 1. Okay Fasion & Jeans
 2. Aware
 3. Lasaulec
 4. De Haan / Westerhoff
 5. AB Vakwerk

Reacties Gesloten