Ultieme voorbereiding op de 200 kilometers

Gepubliceerd op: 28/01/2017

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2017

Bekeken: 1050

Wil jij nog wat laatste tips voor een optimale prestatie bij de toertocht? Verbeter onder deskundige leiding van Casper Helling je schaatsslag!

Tijdens de schaatsclinic in voorbereiding op de Alternatieve Elfstedentoertocht zullen we vooral oefeningen doen om de schaatsslag op natuurijs te verbeteren en om het rijden in een groep te oefenen. Oud-marathonschaatser Casper Helling: “Met persoonlijk advies doen wij ons best om jou nog efficiënter over het natuurijs te laten gaan. Verder zullen wij tips en informatie geven over het parcours, de verzorging, het tempo, etcetera.

Wil jij van topschaatsers en -trainers leren? Schrijf je in voor de clinic die plaatsvindt op zondag 29 januari van 14.00-15.30 uur. De kosten bedragen 20 euro per persoon en je kunt je inschrijven bij de organisatietent. Deelname is op eigen risico, dragen van een helm is verplicht tijdens deze clinic.

Reacties Gesloten