Goud voor Ingmar Berga bij KPN Open NK

Gepubliceerd op: 28/01/2017

Categorie: Uncategorized, Voorpagina, Weissensee 2017

Bekeken: 1550

Tags: , ,

Na meerdere kopgroepen die telkens weer werden bijgehaald, eindigde het KPN Open NK in een eindsprint. Ingmar Berga trok aan het langste eind. Vlak na hem finishte Gary Hekman, gevolgd door Crispijn Ariëns. Zowel Berga als Ariëns behoren tot de ploeg van OKAY Fashion & Jeans.

Het was een middag met veel valpartijen. Onder andere Niels Mesu en Evert Hoolwerf hebben het ijs van dichtbij bekeken.

Vier ploegen reden met twee man in de kopgroep. Toen de laatste man van Lasaulec uit de kopgroep viel, begon Lasaulec in het peloton weer aan te zetten, waardoor onder andere Gary Hekman kon profiteren. Lasaulec sponsort de mannen dit jaar voor het laatst en gaat focus leggen op de damesploeg.

Reacties Gesloten