Terugblik Women on Ice

Gepubliceerd op: 27/01/2017

Categorie: Uncategorized, Voorpagina, Weissensee 2017

Bekeken: 1229

De allereerste editie van Women on Ice Weissensee is een feit. Tientallen vrouwen namen deel aan gezellige side-events, werden door Annamarie Thomas aangemoedigd en volbrachten onder luid gejuich hun tocht over het Oostenrijkse bergmeer.

Vier dagen lang was het op de Weissensee genieten voor de schaatsliefhebsters. Van een gezellige borrel in de sneeuw tot een pittige pilates sessie: de vrouwen deden enthousiast mee!

Een leuk aanbod naast het schaatsen, samen enorm genieten en met zijn allen presteren op het ijs. Dat is precies waar Women on Ice om draait. Dit idee van Annamarie omarmen wij met veel plezier. Op deze manier bieden we alle vrouwen een aantal mooie en unieke toevoegingen.

Samen met de voormalig wereldkampioene en mediapartner Salt kijken we terug op een geslaagde start van dit nieuwe initiatief. De komende edities blijven we ons evenement aantrekkelijker maken voor schaatsters.

Wil je meedenken over hoe we dit nog beter kunnen doen? Laat het ons per e-mail weten.

Reacties Gesloten