Weissensee Update

Gepubliceerd op: 15/01/2017

Categorie: Uncategorized, Voorpagina

Bekeken: 7197

Het aftellen is begonnen! Inschrijven nog steeds mogelijk…

Nog enkele dagen tot de start van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. De winter heeft genadeloos toegeslagen op de Weissensee met temperaturen die dalen tot – 15 graden. De vooruitzichten zijn goed. Wij hopen, net als veel schaatsers, dat we weer op het grote meer kunnen schaatsen. We zijn echter afhankelijk van de openstelling door de autoriteiten. Voorwaarde is dat het meer goed en veilig toegankelijk is voor onze eigen hulpdiensten. Veiligheid van de schaatsers en van onze vrijwilligers staat voorop!

Het is nog steeds mogelijk je in te schrijven en de uitdaging aan te gaan. Klik op “direct inschrijven” als je je nu wil inschrijven. Het is ook mogelijk om je op de Weissensee nog in te schrijven, uiteraard zolang de voorraad startnummers strekt. Het aantal deelnemers is maximaal 1.600 schaatsers uit het oogpunt van veiligheid. Bij de inschrijfbalie in de organisatietent is het mogelijk te pinnen of contant te betalen. Wij accepteren geen credit-cards.

1.000 Meter van de Weissensee

Een nieuw onderdeel op donderdag! Ga de uitdaging aan om de snelste kilometer op de Weissensee te rijden. Donderdag 26 januari strijden maximaal 250 toerrijders tegen de wedstrijdrijders om de snelste kilometer. De tijden van de wedstrijdrijders tellen mee voor de Grote Prijs Weissensee.

Donderdag 2 februari wordt de eerste 1.000 meter gereden door Margot Boer, medaillewinnares op de Olympische Spelen in Sotchi. Haar tijd wordt de richttijd voor maximaal 250 toerrijders. Wie komt het dichtst in de buurt of weet haar zelfs te verslaan?

Je kunt je nu inschrijven via deze link. Heb je al ingeschreven voor een toertocht, dan kun je na inloggen je nu ook inschrijven voor de 1.000 meter. De kosten bedragen € 10,00. De tijd wordt geregistreerd via een leenchip. Na afloop ontvang je een oorkonde.

Open Oostenrijkse Kampioenschappen

Na het succes in 2016 vinden de Open Oostenrijkse Kampioenschappen 2017 op zondag 29 januari 2017 plaats. De afstand is 42,195 km, de klassieke marathonafstand. Er zijn mooie prijzen te winnen met een apart klassement voor de Oostenrijkse deelnemers.

De inschrijving via deze link

Sportvoeding verkoop

Wij verkopen een uitgebreid assortiment PowerBar in onze shop op de Weissensee. Samen met Powerbar hebben we een paar aantrekkelijke aanbiedingen van gels en energy bars

Startbrieven

De startbrieven worden uiterlijk woensdag 18 januari 2017 per mail verzonden. Op vertoon van deze startbrief ontvang je in de organisatietent op de Weissensee je officiële startnummer, de chip voor de tijdwaarneming en een mooie “Weissensee” armband. Je nummer dien je in deze armband te dragen tijdens de toertocht, er is zeker nog voldoende ruimte voor je telefoon. Deze armband mag je houden als souvenir en kun je de rest van het jaar gebruiken tijdens de training voor de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2018.

Indien je onverhoopt de startbrief niet kunt printen of je ontvangt deze te laat dan krijg je de start-enveloppe op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Organisatietent

De organisatietent is geopend vanaf maandag 23 januari 2017. De enveloppen met startnummers kunnen steeds de dag voorafgaand worden opgehaald bij de uitgiftebalie.

De foto is van de opbouw in 2016, de afbeelding van het nummer is een voorbeeld.

Reacties Gesloten