Geslaagde Women on Ice dag met Annamarie Thomas!

Gepubliceerd op: 20/12/2016

Categorie: Uncategorized

Bekeken: 2727

Zondag 18 december genoten vele deelneemsters van een prachtige schaatsdag bij Flevonice. Het was een dag vol met voorpret voordat in januari de Weissensee betreden wordt. Vrouwen uit het hele land waren naar Biddinghuizen gekomen om samen te trainen, plezier te maken en te genieten van het natuurijs. Daarnaast waren er ook een aantal fanatieke mannen die de ijzers onderbonden en deelnamen aan de clinic.

 

Annamarie Thomas 
Met niemand minder dan voormalig wereldkampioene Annamarie Thomas konden de deelnemers schaven aan de techniek terwijl ook de nodige Weissensee ervaringen werden uitgewisseld. Met een kop warme soep en een goodiebag op zak kwam er rond het middaguur een einde aan de clinic. Veel vrouwen benutten de middag om extra kilometers te kunnen maken en zich zo optimaal voor te bereiden op de Weissensee.

Op naar Oostenrijk!
Voor velen was afgelopen een zondag een mooi trainingsmoment richting Oostenrijk. Op de Weissensee wacht de schaatssters dit jaar in de eerste week (22 – 25 januari) het nieuwe Women on Ice programma. Samen met Annamarie Thomas en mediapartner Salt worden er leuke activiteiten rondom de tochten georganiseerd. Meer weten over Women on Ice? Alle informatie tref je hier.

Reacties Gesloten