Derde toertocht = vol met 1500 deelnemers

Gepubliceerd op: 25/01/2016

Categorie: Uncategorized, Weissensee 2016

Bekeken: 5046

Alle plekken voor de derde Alternatieve Elfstedentoertocht van 2016 zijn vergeven. 1500 deelnemers van jong (7 jaar) tot oud (77 jaar) gaan morgen van start, de laatste ronde aan het einde van de dag gaat in om 18.00 uur.

De ijsdikte is gemiddeld 20 centimeter. Gedurende de start zal er een temperatuur van -4 zijn. De ijskwaliteit kan in de loop van de dag iets afnemen. Dat hebben we vandaag ook gezien. Gelukkig hebben we kernijs op het meer. Dat is keihard ijs wat een stootje kan hebben. Voorgaande jaren hebben we sneeuwijs gehad, dat is als het meer nog niet bevroren en de sneeuw gaat opvriezen. Dat is dit jaar niet aan de orde.

Wij wensen alle deelnemers, toeschouwers en vrienden en familie die thuis meekijken via de webcam heel veel plezier! Mensen die hun favorieten op de Weissensee willen aanmoedigen kunnen dat doen via een berichtje naar de speakers. Zij zullen deze omroepen. Mailen kan naar speakers@weissensee.nl.

parcous groot

Het parcours van 10 kilometer voor de Alternatieve Elfstedentoertocht van 26-01-2016

 

 

 

 

Reacties Gesloten