KNSB en AEW tekenen overeenkomst

Gepubliceerd op: 23/01/2016

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2016

Bekeken: 2769

Tags: , ,

Voor de start van het KPN Open NK werd op het ijs van de Weissensee een samenwerkingsovereenkomst tussen de KNSB en AEW ondertekend. Willem Hut (competitieleider marathon KNSB) en Toine Doreleijers (voorzitter AEW) tekenden voor een verdere samenwerking tussen de beide partijen.

Al jaren organiseert de AEW wedstrijden op de Weissensee onder leiding van de KNSB. De partijen hebben met de huidige overeenkomst de intentie uitgesproken om voor een langere termijn zich aan elkaar te binden, zodat de krachten ook in de toekomst gebundeld blijven.

Willem Hut en Toine Doreleijers ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Willem Hut en Toine Doreleijers ondertekenen de samenwerkings-overeenkomst.

Vorig Bericht:
Volgend Bericht:

Reacties Gesloten