Schaatsclinic Casper Helling

Gepubliceerd op: 21/01/2016

Categorie: Weissensee 2016

Bekeken: 1944

Tags: ,

Zondag geeft Casper Helling, bewegingswetenschapper en ex-top-marathonschaatser, een clinic. Iedereen die belangstelling is van harte welkom!

Tijdens de clinic komt onder meer aan bod: schaatstechniek, do’s and dont’s op natuurijs, adviezen voor de het rijden van de 200 km, ronde verkenning en overige praktische tips. Draag bij voorkeur een helm.

Foto’s zijn gemaakt tijdens een clinic in 2012.

Wie: iedereen die belangstelling heeft (ook mensen die voor het eerst meedoen aan de AEW worden van harte uitgenodigd om deel te nemen)
Waar: verzamelen (10.25 uur) in Grote Feesttent aan de Weissensee
Wanneer: zondag 24 januari 2016 van 10.30 – 12.00 uur
Kosten: € 20,00

Aanmelden: aan de balie in de Organisatietent

Deelname is op eigen risico.

Over Casper Helling
Casper werd in 2001 Nederlands Kampioen op de 10 kilometer en is sinds maart 2007 houder van het Wereld uurrecord. De alternatieve Elfstedentocht won hij driemaal (2004, 2008, 2009). Als elite-amateur wielrennen boekte hij zeven overwinningen in verschillende etappekoersen in Europa, China, Pakistan en Iran. Casper is als trainingsbegeleider verbonden aan het Sport Medisch Centrum Papendal waar hij zijn passie en werk verenigd heeft in het begeleiden van zowel sporters als niet-sporters in het bereiken van persoonlijke topprestaties.

Reacties Gesloten