Morgenrood groet rijders eerste AEW 2016

Gepubliceerd op: 19/01/2016

Categorie: Weissensee 2016

Bekeken: 5127

Tags: , ,

Ruim 240 rijders begonnen vanochtend om 7.00 uur aan hun 1e Alternatieve Elfstedentocht. Het startschot werd verzorgd door de heer Mel Kroon van TenneT, die met een team van 50 collega’s de tocht schaatst. Terwijl de zon de hemel roze kleurde reden de schaatsers hun eerste ronden. 

De Prestatietocht startte vervolgens om 9.00 uur nadat Almut Knaller, wethouder van toerisme, hiervoor het startschot gaf. Rijders van de 1e AEW en Prestatietocht passeerden gezamenlijk de start-/finishlijn. Andries en Jannes spreken de rijders de hele tocht bemoedigend toe. Heb je een bericht voor de schaatsers stuur dan een e-mail naar speakers@weissensee.nl.  

Volg de schaatsers real-time

Alle deelnemers dragen een transponder die doorkomsttijden registreert. Wil je onderweg ook op de hoogte blijven? Download dan de app Ultimate Sport Service Live in de Appstore of Google Play en volg jouw sporter live!

Vanaf de verzorgingspost en de start-/finishboog kijk je mee via de webcams.

Reacties Gesloten