Opbouw begonnen, zeer koud weer voorspeld!

Gepubliceerd op: 14/01/2016

Categorie: Uncategorized

Bekeken: 5586

De eerste vrijwilligers zijn begonnen met de opbouw van de Alternatieve Elfstedentocht. De tenten zijn gezet, de materialen van Boels aangevoerd en de houten brug staat ook weer naast het ijs. En het belangrijkste………er ligt op het hele kleine meer 15-20 cm ijs. Dat betekent dat het hele westelijk gedeelte van het meer is vrijgegeven! IJsmeester Norbert Jank heeft voor de eerste tocht op dinsdag een parcours in voorbereiding van 10 kilometer.

De vooruitzichten zijn heel erg goed. Diverse weerstations voorzien zeer lage temperaturen aan de Weissensee, geen neerslag en zonnig weer! Bereid je hier goed op voor, neem voldoende warme kleding mee. Vergeet vooral een skibril niet!

Alle actuele weerinformatie vind je via de links boven in de menubalk bij ‘weissensee 2016′. De website wordt dit weekend omgebouwd tot onze evenementen-site met livestream, foto’s en video’s.2016-01-14 13.25.572016-01-14 08.43.26

Reacties Gesloten