Open Oostenrijkse Kampioenschappen

Gepubliceerd op: 11/01/2016

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2016

Bekeken: 4278

Primeur op de Weissensee!

Op 21 januari 2016 worden de eerste Open Oostenrijkse Kampioenschappen georganiseerd. Deze wedstrijd, over de klassieke marathonafstand van 42,195 km, wordt georganiseerd onder auspiciën van de Oostenrijkse Schaatsbond. De organisatie is in handen van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk bij de organisatie in de organisatietent op de Weissensee tot uiterlijk donderdagochtend 10.00. Iedereen mag in principe meedoen. Let er wel op dat het hier een wedstrijd betreft en geen toertocht. Iedere snelle schaatser die zich wil meten met de wedstrijdrijder kan deze uitdaging aan gaan.

Chip koppelen aan nieuw meetsysteem

Nederlandse wedstrijdrijders kunnen meedoen met hun eigen chip. Deze chip dient echter nog wel gekoppeld te worden aan het Oostenrijkse meetsysteem. Dit kan tot donderdagochtend 10.00 uur worden geregeld in de organisatietent.

Rijders/Ploegleidersbijeenkomst met extra informatie over onder andere de startprocedure staat gepland op donderdag 9.30 uur in de grote tent.

Klassement en prijsuitreiking

Naast een Oostenrijks klassement is er een klassement voor niet-Oostenrijkers, zowel voor dames als voor heren. Meer informatie is te vinden op Eislaufen Weissensee, prijzengeld, aanvang etc.

Prijsuitreiking staat gepland om 14.00 op de brug naast de organisatietent.

Reacties Gesloten