Kerstdagen aan de Weissensee, er wordt geschaatst!

Gepubliceerd op: 22/12/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2016

Bekeken: 10215

Heel Europa zucht onder te warme temperaturen tijdens de Kerstdagen. Helaas ontsnapt ook de Weissensee niet hieraan. De omliggende bergen zijn groen, er wordt niet of nauwelijks geskied. Maar er wordt wel geschaatst. Hoewel de omstandigheden niet optimaal zijn en er slechts een beperkt deel is vrijgegeven door ijsmeester Norbert Jank blijft het natuurlijk een fraai gezicht, schaatsers op de Weissensee.

Voor diegenen die tijdens de feestdagen aan de Weissensee verblijven is dat goed nieuws. Hou echter steeds de website van Norbert Jank in de gaten (website Norbert Jank) voor het laatste nieuws over de ijskwaliteit en de openstelling.

Een impressie van de eerste officiële schaatsdag op de Weissensee was te zien bij de NOS, kijk HIER voor de reportage. (foto: NOS.nl)

Reacties Gesloten