Inschrijven voor Weissensee online mogelijk vanaf 14 september

Gepubliceerd op: 13/09/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2016

Bekeken: 9788

Tags: ,

De inschrijving voor Weissensee 2016 gaat maandag 14 september van start. De deelnamekosten zijn ongewijzigd ten opzichte van 2015.

Voor de toerschaatsers staan er dit jaar vier Alternatieve Elfstedentoertochten én de Weissensee Prestatietocht op het programma. Die laatste tocht is bedoeld voor minder ervaren schaatsers voor wie 200 kilometer nog een té grote uitdaging is én schaatsers die de strijd aan willen gaan met de klok.

Het programma voor Weissensee 2016 is hier te vinden.

De deelnamekosten voor de toertochten en Weissensee Prestatietocht zijn gelijk aan 2015, net als de korting voor schaatsers die ten tijde van Weissensee 2016 jonger zijn dan 17 jaar. Wie inschrijft vóór 1 januari, krijgt bovendien een korting op het inschrijfgeld. Uiteraard is het ook nog mogelijk om vanaf 1 januari in te schrijven, of op de Weissensee zelf.

Alle informatie over de deelnamekosten is hier te vinden.

Reacties Gesloten