Nieuwe samenstelling voor bestuur AEW

Gepubliceerd op: 30/06/2015

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 3010

Tags: ,

Het bestuur van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee is uitgebreid. Het team bestaat nu uit voorzitter Toine Doreleijers, Pleun Verheij en Hendrik-Jan van den Bogaart.

Afgelopen jaar was voorzitter Toine Doreleijers het enige bestuurslid. Op verschillende manieren vond hij ondersteuning. Pleun Verheij gaf afgelopen winter al advies waar nodig; vooral op zakelijk en financieel vlak. De stap naar een bestuursfunctie is dan ook logisch. Pleun gaat zich vooral bezighouden met de financiën van de AEW.

Ook keert een ‘oude’ bekende terug in het bestuur. Hendrik-Jan van den Bogaart stopte als bestuurslid na Weissensee 2014, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij wil nu opnieuw zijn schouders onder het evenement zetten. Hij zal zich vooral met de interne organisatie van het evenement bezig gaan houden.

Toine, Pleun en Hendrik-Jan vullen elkaar goed aan en gaan werken aan plannen voor de toekomst. Input voor die plannen komt ook van jullie, onze leden. De enquête op de Weissensee heeft meer dan 500 reacties opgeleverd, met tal van nuttige tips waarmee we aan de slag gaan.

Marathon Magazine
Een uitgebreid verhaal over de enquête en de plannen van het nieuwe AEW-bestuur is te lezen in het Marathon Magazine aan het begin van komende winter. Deze editie verschijnt in september.

Reacties Gesloten