Lees hier de nieuwste editie van Marathon Magazine

Gepubliceerd op: 12/03/2015

Categorie: Voorpagina

Bekeken: 2759

Tags: ,

Ruim een week geleden viel bij alle AEW-leden het Marathon Magazine op de mat. De editie met alle verhalen van Weissensee 2015. Deze editie is nu ook online te lezen.

In deze uitgave van Marathon Magazine aandacht voor Sandra van der Vlist, die met haar weblog www.passievoorschaatsen.nl schaatsliefhebbers samen wil brengen. Dit jaar was ze voor het eerst op de Weissensee; een mooi onderwerp om direct haar blog mee te vullen.

Daarnaast het verhaal van Fabio Francolini; de Italiaanse marathontopper. Hij heeft een haat/liefde-verhouding met de Weissensee. “Bad, better, best”, is zijn ervaring in Oostenrijk. Dit jaar won hij de Etixx Ploegenachtervolging en stond hij na het KPN Open NK op het podium.

Lees Marathon Magazine:

Reacties Gesloten