Kijk terug op twee prachtige schaatsweken

Gepubliceerd op: 16/02/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 5512

Tags: ,

Weissensee 2015 ligt achter ons, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Geniet na van de mooie momenten van deze editie.

Honderden, nee, duizenden toerschaatsers die de 200 kilometer volbrengen. Honderden die genieten van de Weissensee Prestatietocht. Mooie kampioenen tijdens de Aart Koopmans Memorial, het KPN Open NK en de Alternatieve Elfstedentocht. En knappe winnaars tijdens de Etixx Ploegenachtervolging en mass-start op de Weissensee.

Via fotowebsite Flickr.com zijn alle foto’s van Weissensee 2015 terug te kijken. Alle foto’s zijn per dag overzichtelijk te vinden via ‘Foto’s 2015’. Een mooie terugblik op weer een mooie editie van de evenementen op de Weissensee. Veel kijkplezier.

Reacties Gesloten