Voetjes van de vloer met Funky Town Discoshow

Gepubliceerd op: 30/01/2015

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 2382

Tags:

Met zijn muziek en microfoon weet Rutger Vermast iedereen te entertainen en plezier te laten beleven. “Mensen komen hier om hun grenzen te verleggen en te genieten. Ik anticipeer op deze groep en op de momenten, zodat muziek daadwerkelijk meerwaarde heeft.”

Bij de rijdersbijeenkomst haalt hij de spanning eraf met een paar feestnummers en draait hij het Weissensee nummer om het gevoel helemaal te pakken te krijgen. Bij de start van een toertocht kiest hij voor pompende beats; 180 beats per minuut om de schaatsers te motiveren in beweging te blijven in het startvak.

Après-ski versus après-skate
“Er zit een wereld van verschil in het draaien voor deze groep hier op de Weissensee en een après-ski feestje. Bij après-ski hebben mensen een totaal andere inspanning geleverd. De prestatie hier is dermate groter, daar horen ook andere muziekbehoeftes bij. Sporters die hun grenzen verleggen willen na een intensieve dag graag ontspannen en samen nagenieten.”

Tijdens het blarenbal vanavond is Rutgers doel om de hele groep net een niveautje hoger te tillen in de feestvreugde. “Van 18 tot 80 jaar oud, het is hún tocht en hún feestje. Ieder individu moet het gevoel krijgen dat het zijn persoonlijke feestje is. Daarom moet je er ook scherp op zijn dat je een breed palet aan muziek draait. Niet te diep in de dance, maar ook weer niet te oude muziek. Het is uniek om deze groep te mogen entertainen.”

Reacties Gesloten