Hekman pakt winst in hectische finale KPN Open NK

Gepubliceerd op: 28/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 5577

Tags: ,

Met een oerkreet kwam Gary Hekman over de finish. Hij had duidelijk wat goed te maken na de Aart Koopmans Memorial. In de sprint was Hekman de snelste voor Fabio Francolini en Arjan Stroetinga. Voor Hekman is het zijn tweede Open Nederlandse titel, na zijn overwinning in 2011.

Lange tijd leek het erop dat een kopgroep uit ging maken wie er met het eremetaal vandoor zou gaan. Na 80 kilometer hadden Vreugdenhil, Ariens, Stroetinga en Schouten nog ruim veertig seconden voorsprong. Zeven kilometer voor de finish werden zij achterhaald door het peloton. In de massasprint was het Hekman die zijn brede lijf naar voren werkte.

β€œIk kwam voor twee overwinningen naar de Weissensee. Voor de Aart Koopmans Memorial en het KPN Open NK. Zaterdag is het niet gelukt, maar de winst van vandaag maakt veel goed.”

Vorig Bericht:
Volgend Bericht:

Reacties Gesloten