Geniet met mate(n)!

Gepubliceerd op: 27/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 3799

Tags: ,

Terwijl de laatste bikkels na ruim elf uur aan hun laatste kilometers van de tweede Elfstedentoertocht zijn begonnen, zit de meerderheid van de schaatsers al in de tent met een welverdiende borrel. Op welk resultaat kunnen zij proosten?

“Wij proosten op het behalen van de 200 kilometer natuurlijk”, glundert Jan Verhoeven. “Samen met mijn kennissen Bart, Willem en Derk heb ik de tocht voltooid. Daar drinken we nu een lekkere Feigling op.”

Barbara van der Zwet uit Roelofarendsveen proost samen met haar vrienden op haar topprestatie van 100 kilometer. “Dit jaar was ik voor de eerste keer op de Weissensee. De afgelopen twee jaar was ik supporter en dit jaar wilde ik zelf schaatsen. Ik vond het echt super gaaf!”

“Wij proosten op onze mannen”, vertelt Annet Schulte uit Schipluiden. Samen met vriendin Ank heeft zij hun mannen aangemoedigd. Annet: “We zijn echt super trots op ze!”

Reacties Gesloten