Dames en heren prolongeren titels in Etixx Ploegenachtervolging

Gepubliceerd op: 26/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 3949

Tags: , ,

Haardhout.com en Team Bouw & Techniek hebben de Etixx Ploegenachtervolging gewonnen. Zij waren ook vorig jaar de besten op dit onderdeel.

Weissensee_150126_4516Vooral de heren van Bouw & Techniek waren duidelijk sterker dan de concurrentie. In de kwalificatierondes hielden zij CRV/Interfarms bijna vier seconden achter zich. In de finale was Team Tjolk (Hoogeveen, Hoolwerf en Hoolwerf – ook wel ‘H3’) de tegenstander. Bouw & Techniek maakte in 2500 meter een verschil van 2.32 seconden.

Bij de dames was Haardhout.com ook de snelste in de kwalificaties, maar was het verschil met de concurrentie een stuk kleiner. Team Mobility Service/Okkinga gaf minder dan een seconde toe. In de finale was MKBasics.nl echter duidelijk de mindere. De ploeg van Mariska Huisman, Lisa van der Geest en Cindy Vergeer won overtuigend, met bijna vijf seconden verschil.

Weissensee_150126_4495Eerste Divisie
Voor het eerst stond er dit jaar tijdens de Etixx Ploegenachtervolging een finale voor de Eerste Divisie op het programma. In die strijd won Team Haven van Amsterdam van Groenehartsport.nl.

Reacties Gesloten