Dobbelinterview: Simon Schouten

Gepubliceerd op: 23/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 2518

Tags: ,

Twee dobbelstenen, drie keer gooien. Elk getal staat voor een vraag. Het dobbelinterview van vandaag is met Simon Schouten uit Andijk.

12. Als je iemand zou mogen ontmoeten – levend of dood – wie zou dat dan zijn?
Simon: Beyonce! Omdat ze goed kan zingen en dansen. Om te ontspannen vind ik het leuk om naar haar muziek te luisteren. Maar het zou later niet mijn vrouw worden hoor.

5. Wat is het beste gevoel ter wereld?
Simon: Iemand gelukkig maken. Het is fijn als je iemand kunt helpen door ze te adviseren of door ze gewoon liefde te geven. Wat een heel goed gevoel tijdens het schaatsen is als je merkt dat je sterker bent dan anderen.

10. Als je een snoepje was, hoe zou je dan smaken?
Simon: Naar banaan! Goed rijpe bananen vind ik echt heel lekker. Als ik een snoepje zou zijn dan zou ik zo’n bananenschuimpje zijn, die vind ik ook echt lekker. Er zit alleen wel suiker op wat niet zo goed voor me is.

Reacties Gesloten