100 kilometer voor ‘kleine Wennemars’

Gepubliceerd op: 23/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 6452

Tags: , ,

Donderdag plaatste hij een post op Instagram: ‘Op de Weissensee!! Morgen proberen 100km te schaatsen met deze jongens. Voor #orangebabies en @ronaldmcdonaldshuis’. Joep Wennemars, de zoon van, heeft zijn missie volbracht.

Met een tijd van 4:35:48 kwam hij over de finish. “Ik vond het bijzonder hoe we vanmorgen in het donker van start gingen, al die lampjes”, vertelt Joep. Inmiddels heeft Joep zijn eigen hoofdlampje af gedaan. “In het begin ging het goed, maar daarna werd het echt zwaar. Zo’n ronde is ook hartstikke lang. Ik heb het volgehouden door heel veel te eten.” Chocolaatjes, brood, bananen, en wat nog meer, Joep kan er achteraf om lachen.

Goede doel
Met stralende gezichten zitten Joep en zijn vrienden na te genieten in de grote tent. Ze schaatsten voor Weissensee4kids en hebben bijna 10.000 euro opgehaald voor de goede doelen. Een dubbele prestatie waar ze trots op kunnen zijn.

Reacties Gesloten