Eerste rijdersbijeenkomst: “We gaan schaatsen!”

Gepubliceerd op: 20/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 7580

Tags: , ,

Na het ‘warmschaatsen’ van vanochtend, was het vanmiddag tijd voor de eerste rijdersbijeenkomst. Morgenochtend start de eerste Weissensee Prestatietocht.

De lange tafels in de grote tent waren goed gevuld. Voorzitter Toine Doreleijers opende zijn speech met: “We gaan schaatsen!”. Daarna een groot applaus voor het team van ijsmeester Norbert Jank, voor het weer en niet te vergeten: de schaatsers zelf.

Oorkonde
Morgenochtend gaan 250 deelnemers van start. Er zullen acht rondes van 12.5 kilometer worden geschaatst over het kleine meer. Iedereen die de 100 kilometer volbrengt, krijgt na afloop een oorkonde én bronzen medaille. Voor de snelsten zijn er ook zilveren en gouden medailles te verdienen.

Veel succes en… geniet!

Reacties Gesloten