Weerbericht Weissensee voor de komende dagen

Gepubliceerd op: 18/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 10772

Tags: ,

De weersverwachtingen van de Oostenrijkse weerdienst ZAMG voor de komende dagen zien er goed uit. ’s Nachts vorst, overdag rond het vriespunt.

Vannacht klaart het op en dalen de temperaturen snel. De minimumtemperatuur ligt rond de -5°C. Morgen vertoont het weer eenzelfde beeld als vandaag. In de ochtend moeten we opnieuw rekening houden met mist, die in de middag weer wordt afgelost door wolken. Aan het einde van de middag klaart het op en zakt het kwik snel onder het vriespunt.

Komende dagen
In de nacht van maandag op dinsdag is het bewolkt en zakt het kwik opnieuw tot ongeveer -5°C. Ook voor de komende dagen is dit het weerbeeld: ’s nachts vorst, overdag rond het vriespunt. Richting het weekend zal het meer bewolkt zijn en is er kans op wat neerslag. De temperaturen schommelen rond 0°C.

IJs
Het ijs op het kleine meer is zo’n 16-23 centimeter dik. Een deel van het ijs moet zich nog ‘herstellen’ van de regen van gisteren, maar ijsmeester Norbert Jank heeft een ruim 4 kilometer lange baan met prachtig zwart ijs geprepareerd. De rest van de baan zal in de komende dagen startklaar gemaakt worden.

Lees hieronder het volledige weerbericht van de ZAMG:

Reacties Gesloten