Voor het thuisfront: volg uw favorieten

Gepubliceerd op: 14/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 7717

Tags: , , ,

Thuisblijvers kunnen vanaf volgende week weer terecht op internet om alles rond Weissensee 2015 te volgen. Alles wat op en rond het ijs gebeurt, is goed te volgen.

Webcams
Net als voorgaande jaren zijn alle evenementen live te volgen via de webcams. Zodra de webcams ‘in de lucht’ zijn, kunt u deze vinden onder het kopje ‘Weissensee 2015’ op deze website. De camera’s werken 24 uur per dag, tijdens toertochten en wedstrijden hoort u uiteraard ook het commentaar van speakers Jannes en Andries.

Uitslagen
Op de uitslagenpagina zijn tijdens de toertochten en wedstrijden alle tussentijden live te volgen. Na afloop vindt u hier ook de eindtijden van iedereen die aan de toertochten heeft meegedaan, of het klassement van de verreden wedstrijden. Ook de uitslagen vindt u vanaf volgende week onder ‘Weissensee 2015’.

Twitter/Facebook
Via het twitteraccount @WeissenseeNL houdt de AEW-redactie u ook op de hoogte van alles wat er op het ijs gebeurt. Korte updates, leuke foto’s en ander nieuws. Ook via Facebook kunt u de evenementen in Oostenrijk volgen. Vind dan onze Facebook-pagina leuk.

Reacties Gesloten