Lees hier de laatste editie van Marathon Magazine

Gepubliceerd op: 29/12/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 2946

Tags: ,

Ruim een week geleden viel bij alle AEW-leden het Marathon Magazine op de mat. Deze editie is nu ook online te lezen.

In deze uitgave van Marathon Magazine aandacht voor Wouter de Boer, die dit jaar de Elfstedentocht volbracht op niet-bevroren water. Een ‘idiote uitdaging’ noemt hij het zelf. Daarnaast het verhaal van Anne Tjerkstra, die al tien keer de ‘Tocht der Tochten’ volbracht; waarvan zeven keer als ‘wilde’ variant.

De Weissensee is een mooi podium voor de marathonschaatsers van het landelijke peloton. Eerste Divisionist Remco Schouten, die het seizoen begon met een overwinning in Amsterdam, hoopt in Oostenrijk op te vallen in de Alternatieve Elfstedentocht en zo door te stoten naar de Topdivisie.

Lees Marathon Magazine:

Reacties Gesloten