Bekijk het volledige programma voor Weissensee 2015

Gepubliceerd op: 09/12/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 4552

Tags: , , ,

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het programma van Weissensee 2015. Ook de informatie over het programma ‘naast het ijs’ is nu op deze website te vinden.

De blarenballen in de grote tent zijn vaak de hoogtepunten in het feestprogramma. De ‘Leuk Dat Je d’r Bent Band’, die inmiddels vaste gast is op de Weissensee, betreedt ook dit jaar het podium; op vrijdag 23 en dinsdag 27 januari. Daarnaast is de Funky Town Disco Show weer aanwezig en komt er een Oostenrijkse band.

Ook de inmiddels beroemde en beruchte Weissensee Bingo staat weer op het programma. Speaker Jannes zal daar op onnavolgbare wijze de nummertjes oproepen en de vaak goedgevulde berg met prijzen verdelen onder de winnaars.

Rijdersbijeenkomst
Daags voor de drie Alternatieve Elfstedentoertochten en de Weissensee Prestatietocht is er geen avondprogramma. Wel is er op die dagen een rijdersbijeenkomst voor alle deelnemers aan de tochten. In die bijeenkomsten wordt de laatste informatie met u gedeeld, zoals lengte van het parcours, de weersomstandigheden en de startprocedure.

Facebook
De verschillende schaatsevenementen zijn ook te vinden op de Facebook-pagina van de AEW. Bent u erbij? Dan kunt u dat bij de verschillende evenementen delen met uw schaatsvrienden.

Reacties Gesloten