Limieten voor Weissensee Prestatietocht vastgesteld

Gepubliceerd op: 24/10/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 3138

Tags: , , ,

In overleg met de wedstrijdjury van de AEW zijn de tijdslimieten voor de Weissensee Prestatietocht van 21 januari bepaald. Iedereen die 100 kilometer schaatst krijgt brons, voor zilver en goud moet binnen een bepaalde tijd gefinisht worden.

De start van de Weissensee Prestatietocht is op 21 januari om 9.00 uur. Later starten is uiteraard mogelijk, door middel van chiptiming wordt uw start- en finishtijd bepaald. De finish sluit voor iedereen om 16.00 uur. Wie voor die tijd 100 kilometer volbrengt, krijgt een oorkonde Γ©n een bronzen medaille.

Tijdslimieten
Wie echter de strijd aan wil gaan met de klok, kan ook gaan voor zilver en goud. De tijdslimieten die hiervoor gesteld zijn, zijn:

  • Gouden medaille: binnen 3.45 uur 100 kilometer finishen
  • Zilveren medaille: binnen 4.15 uur 100 kilometer finishen

Rijdersbijeenkomst
Mochten de weer- of ijsomstandigheden extreem zwaar zijn, kunnen deze limieten in een later stadium nog wat soepeler gesteld worden. Daags voor de Weissensee Prestatietocht vindt er een rijdersbijeenkomst plaats in de grote tent. Dan wordt aan de hand van weer en parcours ook bepaald tot hoe laat u nog de laatste rond mag starten.

Inschrijven
Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de Weissensee Prestatietocht op woensdag 21 januari 2015? Doe dat dan direct hier online!

Reacties Gesloten