Startnummer op naam bij inschrijven vóór 1 januari

Gepubliceerd op: 13/09/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 3740

Tags: , ,

Schrijft u zich vóór 1 januari in voor één van de tochten van Weissensee 2015, dan krijgt u een startnummer mét uw naam erop. Des te meer reden om u vroeg aan te melden voor Weissensee 2015.

Stelt u zich eens voor… In plaats van dat toeschouwers ‘hup’ roepen, of ‘zet ‘m op!’, kunnen ze u nu persoonlijk naar de streep juichen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Alternatieve Elfstedentocht worden er in 2015 startnummers op naam uitgegeven.

Startnummer_Dries   Startnummer_Simon

Iedereen die zich vóór 1 januari inschrijft voor een toertocht, krijgt op de Weissensee twee beennummers met uw naam erop. Ook het land waar u woont wordt vermeld. Een bijkomend voordeel van vroeg inschrijven: u betaalt 15 euro minder aan deelnamekosten. Inschrijven kunt u hier direct doen.

Reacties Gesloten