Nieuw op de kalender: Weissensee Prestatietocht

Gepubliceerd op: 13/09/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 3309

Tags: , , ,

Nieuw op het programma van Weissensee 2015 is de ‘Weissensee Prestatietocht’ op woensdag 21 januari. Het wordt voor iedereen een uitdagende tocht over 100 kilometer.

Voor beginnende schaatsers is het volbrengen van 100 kilometer al een hele uitdaging. Maar in een Alternatieve Elfstedentoertocht krijg je na 100 kilometer geen medaille. In de Weissensee Prestatietocht wél: iedereen die de 100 kilometer volbrengt, krijgt een waardering voor die prestatie in de vorm van een medaille.

Tegelijkertijd zijn er veel ervaren toerschaatsers die graag de strijd aangaan met de klok. Ook voor u is de Weissensee Prestatietocht. Na afloop zijn er namelijk gouden, zilveren en bronzen medailles te verdienen.

Goud, zilver, brons
Iedereen die de honderd kilometer volbrengt, krijgt een bronzen medaille. En voor zilver en goud worden tijdslimieten gesteld. Volbrengt u de tocht binnen die limiet, dan krijgt u in plaats van brons zilver of zelfs goud omgehangen. De precieze tijdslimieten zullen later deze maand op deze website bekendgemaakt worden.

Inschrijven
Schrijft u zich vóór 1 januari in voor de Weissensee Prestatietocht? Dan betaalt u 50 euro. Daarna zijn de deelnamekosten 60 euro. Schrijf je hier direct in voor de Weissensee Prestatietocht. Deelnemers jonger dan 17 jaar ten tijde van Weissensee 2015 kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@weissensee.nl

Reacties Gesloten