Start Alternatieve Elfstedentocht vervroegd

Gepubliceerd op: 26/01/2016

Categorie: Weissensee 2016

Bekeken: 6215

De KPN Grand Prix 1 Alternatieve Elfstedentocht voor de dames en heren gaat woensdagochtend 27 januari een half uur eerder van start dan gepland. De heren starten om 07.30 uur, de dames vertrekken kort daarna om 07.32 uur. De prijsuitreiking van zowel het herenpeloton als dat van de dames zal na de finish van de dames plaatsvinden op de brug van Bartlehiem.

Bij de heren is Erwin Mesu titelverdediger. Yvonne Spigt was vorig jaar de snelste bij de dames. Dit jaar wordt de 200 kilometer verreden op een baan van 9,1 kilometer, wat neerkomt op 22 ronden. Bekijk de afbeelding hieronder voor het parcours.

Voor alle toeschouwers is het belangrijk om op de volgende dingen te letten: Schenk aandacht aan de auto’s van de jury, blijf uit de sneeuwrand als de auto nadert. Pas ook op met oversteken voor je eigen veiligheid en die van je schaatsers.

 

9.090 m Profis 200 km

Reacties Gesloten